TRACKER Hunter Licens (för Jägareförbundets medlemmar)

645 kr

Om du är medlem i Jägareförbundet får du 100 kronor rabatt på Tracker Hunter licensen. För att ta del av rabatten köper du denna produkt, efter köpet skickar du ett foto eller skärmdump/printscreen av ditt medlemskort till info@jaktligt.com eller 070-424 89 89. Om du inte kan bekräfta ditt medlemskap genom att uppvisa medlemskort kan rabatten ej erhållas.  


Licensen gäller för ett år fr.o.m det datum som koden aktiveras i appen. Om du använder en licenskod till att förlänga en redan befintlig licens med så gäller förlängningen ett år från det datum som den tidigare aktiveringen går ut. Exempel: Du har två månader kvar innan din aktivering av Tracker Hunter går ut. Du förlänger redan i dag med en ny registreringskod. Då blir din licens aktiv i ett år och två månader från dagens datum.

I en licens ingår allt kartmaterial för Sverige, Norge och Finland samt ett stort antal övriga länder.

I Trackers app Tracker Hunter 6 kan du följa obegränsat med hundar och jägare. Som exempel kan alla medlemmar i ett jaktlag inneha varsin licens och i och med det kan alla vara synliga i appen, se varandra och även se var hunden befinner sig. I appen kan du bland annat välja mellan olika kartlager, visa fastighetsgränser och lägga in markeringar. Du kan även följa B-Bark halsband och Utracom GPS-enheter i Tracker Hunter. För att följa en Ultracom GPS krävs ytterligare en licens. Den licensen hittar du HÄR.

Efter din beställning skickar vi, så snart vi hunnit hantera ordern, en licenskod via mail. Önskar du få licenskoden via sms eller på papper kan du meddela det via meddelanderutan i kassan eller kontakta oss via tel. 070-424 89 89 eller e-post: info@jaktligt.com.