TRACKER APP Licens

745 kr

Licensen gäller för ett år fr.o.m det datum som koden aktiveras i appen. Om du använder en licenskod till att förlänga en redan befintlig licens med så gäller förlängningen ett år från det datum som den tidigare aktiveringen går ut. Exempel: Du har två månader kvar innan din aktivering av Tracker Hunter går ut. Du förlänger redan i dag med en ny registreringskod. Då blir din licens aktiv i ett år och två månader från dagens datum.

I en licens ingår allt kartmaterial för Sverige, Norge och Finland samt ett stort antal övriga länder.

I Trackers app kan du följa obegränsat med hundar och jägare. Som exempel kan alla medlemmar i ett jaktlag inneha varsin licens och i och med det kan alla vara synliga i appen, se varandra och även se var hunden befinner sig. I appen kan du bland annat välja mellan olika kartlager, visa fastighetsgränser och lägga in markeringar. Du kan även följa B-Bark halsband och Utracom GPS-enheter i Tracker App. 

Efter din beställning skickar vi, så snart vi hunnit hantera ordern, en licenskod via mail. Önskar du få licenskoden via sms eller på papper kan du meddela det via meddelanderutan i kassan eller kontakta oss via tel. 070-424 89 89 eller e-post: [email protected]